Hvor hopper haren?

Hvor haren hopper er jammen ikke lett å vite når Rune Hauge tar del rundt bridgebordet. I dagens første sesjon var han svært aktiv på et par spill, og det svingte begge retninger.

 

Her meldte han inn 2kl, og da makker Anna meldte 2 grand var alt håp ute. Morroa kostet 1100.

Gir seg ikke:

Noen spill etterpå plukket nevnte Hauge opp:

J7xx-x-KQxx-KJ10x

Etter to passer åpnes det 1 hj til høyre for Hauge, og det hele endte slik

Pass-Pass-1hj-Pass

1gr -pass-2jh-DBL

pass-2sp-2gr-Pass

3gr-pass-pass-DBL!!!!

Dette var svært aktuelt og Hauge noterte 800 på bok.

Høyland videre til Kvartfinale:

Nå er kampen ferdigspilt, og Høyland vant komfortabelt over Hauge. Vi venter i spenning på neste kamp som starter kl 15:30. Følg med på BBO og youtube!

 

 

Tett som hagl i NM Veteran

Jeg fulte ikke med underveis, men ser man på topp 5 på sluttresultatet, kunne et eneste spill snudd lista opp-ned. Denne gangen var det juniorsjef Lars Eide med makker Thorvald jr. Tane som trakk det lengste strået, fulgt av Roar B. Sletner - Johan Fredrik Monrad og Odd A. Frydenberg - Trond Wiborg. Gratulerer!

Lars Eide fikk også tildelt NBFs hederstegn i går. Det var vel fortjent! Nå er han i Italia som kaptein for det norske juniorlandslaget! Som kaptein er han dobbelt verdensmester, så forhåpningene er store. Lykke til i VM til Lars og hans disipler.

(Det kommer mer fra junior VM i dagene som kommer)

Queens of bridge

Pernille Lindaas og Maja Rom Anjer har hatt et kjempeår på bridgebordet, og i går tok de nok et NM gull da de knivet seg til seieren i NM damer. Like bak fulgte Ranja Sivertsvik - Vicky Chediak og Ann-Elin Danielsen - Stine Holmøy. Gratulerer til alle!

 

Fv: Pernille og Maja kunne smile bredest da siste kort var lagt i NM damer!