Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Nedtur for U26

Det norske U26-laget hadde klare ambisjoner om å kvalifisere seg for neste års VM i Kina og håpet også å være med å kjempe om medaljene. Etter en litt haltende start kom det en del gode resultater på dag to og tre som gjorde at laget la seg greit til innenfor topp 6. I siste halvdel av mesterskapet har resultatene imidlertid vært mer variable og laget har vært nødt til å forsøke å berge stumpene og sikre topp 6. Etter å ha avsluttet med to stortap i går ble det klart at det kun var mikroskopiske sjanser for å klare det.

Målet for dagen i dag var likevel å gjøre det så bra som mulig slik at man fikk ei så bra sluttplassering som mulig. Det forekommer nemlig at flere lag enn de 6 direktekvalifiserte får tilbud om å være med i VM. Så om man først ender utenfor topp 6 lønner det seg å være så nært som mulig.

I dag ble det sanket 36,5 VP på tre kamper mot henholdsvis Tsjekkia, Nederland og Slovakia. Det holdt dessverre ikke til mer enn 10.plass.

På en dag der vi som følger norsk bridge tett har lov å være skuffet må vi sende gratulasjoner til våre svenske venner som sikret gullet i U26-klassen. De vant foran Frankrike og Polen.

Sluttresultat U26

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.