Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Onsdagens kamper - Åpne laget på BBO 14:30

Tirsdagen var en glimrende dag for de norske fargene. Det åpne laget har sust rett i tet og ligger veldig godt an både for VM-spill og medalje, selv om det er lenge igjen og vi nok må innrømme at de har møtt "grei" motstand til nå. Men uansett motstand er jo det viktigste å spille god bridge!

Seniorene fikk tilbake toppformen etter en litt laber mandag og spilte seg opp på tredje plass igjen. De spiller sin siste dag i innledende før de 10 beste lagene går videre til finalespillet. For øyeblikket har de ca 17 VP ned til den fryktede 11. plassen, men med den bridge de leverer er det nok like greit å se oppover!

Damene startet med to gode kamper før en litt uheldig avslutning mot Polen. De ligger nå på 10. plass med ca 6 VP opp til VM-plassen. De starter i morgen kl. 10:30 mot Nederland på BBO, og nå er det på tide for damene våre å vise hvor gode de virkelig er! 

Klokkeslett Klasse Motstander  
10:30 Åpen Irland  
10:30 Damer Nederland BBO
10:30 Senior England  
       
14:30 Åpen Spania BBO
14:30 Damer Frankrike  
14:30 Senior Monrad*  
       
17:20 Åpen Hellas  
17:20 Damer Tyskland  
17:20 Senior Monrad*  
* Monrad betyr at du møter laget som ligger nærmest deg på resultatlisten som du ikke har møtt før. 

BBO sendes forøvrig også med bilder live fra bordet. Besøk livebridge.net.

Torsdag er det fridag for det åpne- og damelaget. Da kommer nok litt sol og avslapning godt med etter en tøff start på mesterskapet.

For de som vil lese om et veldig fint spill kan dere trykke dere inn her på artikkelen om Norge mot Østerrike og se Boye briljere i 5 hjerter!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.