Online Spill Bridge 2 kurs

Onsdag 28. februar starter NBF nytt online Spill Bridge 2 kurs på BridgeBaseOnline (BBO). Kurset passer deg som ønsker litt oppfrisking av bridgekunnskapene, eller har fullført et nybegynnerkurs og ønsker litt påfyll. Kurset er gratis (kun for medlemmer av NBF).

Online Spill Bridge 2 kurs

Teori + praksis

Kurset går over 12 onsdagskvelder, fra kl 20.00-22.00. Hver leksjon er delt i to deler - først teori, og så spilletrening. Under teoridelen samles alle deltakerne ved et undervisningsbord, og foreleserne snakker og viser spill som passer til dagens tema. Deltakerne kommuniserer via vhat. Deretter er det 8 spill spilletrening i en lukket turnering eksklusivt for kursets deltakere med veiledning fra bridgelærer. Man trenger ikke makker for å delta - de som ikke har avtalt med noen før leksjonen starter, bruker makkertorget.

Gode foredragsholdere  

Foredragsholdere blir Geo Tislevoll (geot), Kristian Barstad Ellingsen (krisell) og Thea Indrebø (theali). Alt som blir sagt blir også oppsummert skriftlig i chat av Joakim Sæther, og har du problemer med tekniske ting som f. eks. å få til chatten, melde deg på til spilletreningen e.l., så kan du få hjelp av Iwona Larssen (SB2 kurs). 

Deltakere fra hele landet

Til nå er det 41 registrerte deltakere fra 25 forskjellige klubber. Kurset har en kapasitet på 80 deltakere. 

Les mer om kurset