Gode norske plasseringer i Champions Cup, i London og på Madeira

I helgen har norske bridgespillere gjort det skarpt i flere internasjonale turneringer. 

Gode norske plasseringer i Champions Cup, i London og på Madeira

Champions Cup
Sunndalsøra var norske representanter i årets utgave av Champions Cup, og etter å ha blitt nr 4 i gruppespillet kvalifiserte de seg til semifinalen. Der møtte de nederlanske BC't Onstein 1, og tapte dessverre med 48 imp. I bronsefinalen ble det så et knepent 3-imps tap mot engelske Black. Allikevel er 4. plass et meget sterkt resultat i det gode feltet, men vi er sikker på at Asbjørn Kindsbekken, Roar Voll, Sam Inge Høyland og Jo-Arne Ovesen håpet på enda bedre plassering. 

Turneringen ble vunnet av nederlanske BC't Onstein 1 foran polske Connector og engelske Black. Geir Helgemo og Tor Helness spilte som vanlig for Monaco og endte på 9. plass. 
Resultater

Bridgefestivalen på Madeira
Den årlige bridgefestivalen på Madeira trekker hvert år mange norske bridgespillere som lar seg lokke av det gode klimaet, fine turneringer og hyggelig selskap. I år gikk lag Forfot til topps i lagturneringen etter en formidabel spurt siste dagen. På laget spilte Åsmund Forfot, Sverre Johan Aal, Tor Eivind Grude og Lars Arthur Johansen. Nest beste norske lag ble lag Aarmot på 10. plass.
Resultater lag
I parturneringen var det også flere gode norske prestasjoner med Bartnes - Bakke på 8. plass, Wilt - Haugstad på 13. plass og Chediak - Sivertsvik på 14. plass.
Resultater par

Young Chelsea Ladies Swiss Teams
I London ble det arrangert en lagturnering utelukkende for damer i bridgeklubben Young Chelsea. Helt til topps gikk Maja Rom Anjer og Stine Holmøy på lag med danske Bekkouche - Binderkrantz (artikkelbilde av vinnerlaget), mens helnorske Grand Slam Drag Queens ble nr 3 med Tonje Brogeland, Lisbeth Glærum, Gunn Tove Vist og Torhild Heskje. 
Resultater