NM dame- og veteranlag 2018 spilles i Stavanger

Etter å ha vurdert flere tilbud har styret i NBF besluttet at 2018-utgaven av NM for dame- og veteranlag spilles på Quality Airport Hotel Stavanger 9. - 11. mars 2018.

NM dame- og veteranlag 2018 spilles i Stavanger

Hotellet hadde det klart beste tilbudet av de undersøkte alternativene, og vi håper alle tidligere og nye deltakere vil sette pris på å besøke et nytt arrangørsted. Hotellet ligger kun en kort spasertur fra flyplassen, og det går busser inn til Stavanger og Sandnes sentrum kontinuerlig for de som vil utforske regionen. Årets NM Par ble arrangert på dette hotellet, og tilbakemeldingen fra deltakerne på fasilitetene var glimrende. Det er plass til langt flere lag enn 35 + 17 som vi var i fjor, så vi håper enda flere vil vurdere dette som av mange regnes som den artigste bridgehelgen i året.

Les mer om: 


Book flybilletter tidlig:

Jo tidligere man får bestilt billetter, jo mindre blir egenandelen fra reisefordelingskassen. Så vi oppfordrer alle til å bestille reise i dag!

Husk også å registrere avtalekoden med Norwegian i din profil før bestilling. Da får man gratis fast-track slik at man slipper kø i sikkerhetskontrollen, samt 6 % rabatt på flybilletten (gjelder ikke kampanjebilletter). Koden finnes under "Medlemsfordeler" i din profil her på bridge.no, eller kan fåes av administrasjonen. Den kan også brukes på private reiser. 

Som medlem av Norsk Bridgeforbund kan du også booke Sport-billetter hos SAS. Billettene koster omtrent (+/-) det samme som vanlige billetter, men fordelen er at du har mulighet til å avbestille/booke om billettene kostnadsfritt (innen samme priskategori) fram til 24 timer før avreise. Bruk bookingkoden NORSBNO på siden www.sas.no/sport. 


Bedriftsmesterskapet: 

Bedriftsmesterskapet arrangeres i år som handikapturnering. Ut fra spillernes snitthandikap vil laget få tildelt et visst antall vinnerpoeng +/- mot hvert av de andre lagene. På den måten vil det være laget som presterer best ut fra egne forutsetninger som har størst sjanse til å vinne. Dette blir et ekte Bridge for alle-arrangement, der rutinerte spillere kan ta med seg ferske bridgekolleger til en hyggelig og inspirerende helg. I år er det mer åpent enn noen sinne hvilken bedrift som kan heve trofeet over hodet.

To spillere må være fra samme bedrift, resterende spillere kan rekrutteres fritt. Påmelding via knappen under, eller e-post til bridge@bridge.no dersom noen spillere ikke finnes i NBFs medlemsdatabase.

 


Hotellpriser:  

 • Enkeltrom lør-søn med frokost og dagpakke både lørdag og søndag: kr 1.050,- per person
 • Dobbeltrom lør-søn med frokost og dagpakke både lørdag og søndag: kr 690,- per person
 • Dagpakker ikke-boende og de som bestiller utenom NBFs avtale: kr 190,- per person per dag
 • Tilknytningsdøgn fre-lør inkl frokost: Enkeltrom kr 750,- / Dobbeltrom kr 850,-

Dagpakker inkluderer: 

 • Lokalleie (ingen ekstra lokalleie trekkes fra reisefordelingskassen)
 • Kaffe/te hele dagen
 • Kake på ettermiddagen (buffet)
 • Frukt og grønt (buffet)
 • Softis og popcorn 
 • Purewater
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Merk at dagpakker er obligatorisk for alle - enten via hotellrommet ved bestilling til NBF eller på faktura sammen med startavgift til lagkapteinen. Årsaken til dette er at hotellet skal ha betalt for å leie ut sine lokaler, og vi får "langt mer" for pengene ved å gjøre dette via dagpakker. 

Festmiddag lørdag kveld:
Mer info kommer.