Advanced search


Sommeravslutning 2018

28 feststemte medlemmer møtte opp for å avslutte vårsesongen med hyggelig samvær i flotte omgivelser og feststelte lokaler. Vi var klare for god mat og drikke, makkertrekning og den gode samtalen (hva mener du med sparinnmelding på entrinnet a'?) ved bordene.

Og denne gangen tror jeg Torrid nesten overgikk seg selv ved å servere et strålend komponert festmåltid med en vårrull som kan måle seg med de beste, herlige laksestykker og varme bjørnebær til dessert. Det kunne ikke blitt bedre! Og til kaffen svingte Ella opp med "verdens beste" som sammen med kransekaka ga energi til 27 spill Howard ved syv bord. Takk til Torrid og hennes to medhjelpere som fikk maten til bordene, betjente baren og ikke minst tok oppvasken og ryddet bort det meste.

I kaffepausen etter halvspilt omgang ble vinnerene av Klubbmesterskapet og Vårturneringen premiert.

Og da natten rundet langt over midnatt hadde alle spilt ferdig 27 spill og på toppen av pallen tronet Berit og Jan med Gunvor og Anne Grethe på andre, Vigdis og Kjell på tredje.

Det ble en flott gjennomført Sommeravslutning! Takk til Bjørg for å fikse det meste og legge til rette for at alt gikk på skinner og at det var plenty med rødvin (en flaske øl for lite visstnok). Sosialt samvære er klubbens motto- denne kvelden var et eksempel på det!

Minner om at det er en spillekveld igjen, tirsdag 24. april, før vi runder av for sommeren.

 

Ang. morgendagen med KM-lag og kretsting

Når det gjelder KM-lag Østerdal som spilles i morgen, 22. april, kl. 09.30 ved Mistra hotell kan vi opplyse at 11 lag er påmeldt, og "Øiseth" er nå klargjort og venter på at bridgefolket skal innta lokalene i morgen  Det blir 10 kamper á 6 spill, og sånn ca. 40 minutter pr. kamp.  SUSK har oversitt i første kamp.  Etter at KM-lag er ferdigspilt holdes kretsting. Her finner du innkalling til kretstinget:  Kretsting 22. april 2018.   Velkommen til KM-lag og kretsting etterpå  Møt opp også i kretstinget! ..håper vi ser deg.  Mvh kretsstyret. 

 

 

 

Resultatlenke KM-lag Østerdal 2018

Her kan du følge med i KM-lag Østerdal 2018, som starter kl. 09.30 ved Mistra hotell i morgen søndag 22. april: Resultater KM-lag Østerdal  Resultatlenken blir først aktiv etter at første kamp er ferdigspilt i morgen; sånn rundt kl. 10.30.

NM Semifinale/km Par

 Vi kan Gratulere Per Elvin Pedersen og Jan Arild Olsen som kretsmestere og kvalifisert til NM Par finalen 

 se her

Rasmussen - Hantveit kretsmestere 2018

Jonny Rasmussen og Helge Hantveit ledet hele turneringen og vant til slutt KM par!

 

Bjarte Midttveit - Finn Fyllingslid ble nummer 2, mens Anders Dale - Trond Hantveit tok 3. plassen, og dermed den siste plassen til NM par.

 

Gratulerer til alle de tre parene og lykke til i NM-finalen!

 

I tillegg var det premiering i egen B-klasse, og der ble Morten Angell - Daniel Digernes beste par, poenget foran Jan Erik Alm Bendiksen - Kenneth Bendiksen som tok 2. premien.

 

Øvrige resultater 

Vinner Jonny Rasmussen i midten, med Bjarte Midttveit og Finn Fyllingslid til venstre og Trond Hantveit og Anders Dale til høyre. 

 

f.v. Morten Angell, Daniel Digernes, Kenneth Bendiksen, Jan Erik Alm Bendiksen. 

 

 

Daniel Digernes i form

Daniel Digernes og Morten Angell gjorde en god innsats i KM par, og ble til slutt nr 8 av 15 og dermed beste B-par, poenget foran Jan Erik og Kenneth Bendiksen.

 

Da undertegnede møtte Daniel og Morten i 3. sister unde, viste de gode takter. Se bare i spillet under:

Andrelaget ute av NM klubber

 Det ble tap for vårt andrelag i 6.runde. Ved halvtid ledet Sunndalsøra med 8 IMP. men litt slurv og dårlige valg fra begge par i andre halvrunde ble det tap med sluttsifrene 64- 89.  Vi gratulerer Nøtterøy med finalebilletten og ønsker dem lykke til i finalen.

Sesongavslutning 2017-2018

Sesongavslutningen for sesongen 2017-2018 ble avviklet fredag 20. april på Gardarheim. 22 spillere hadde møtt opp til en turnering med 27 spill og makkertrekning. Turneringen ble vunnet av Jan Erik Hesstvedt - Jan Roger Häggelund Svendsen med 583.3. Rolf Lassen Lersbryggen - Tone Torgersen med 552,1 og Wenche Austad Lersbryggen - Jan Steinar Mydland med 546,9 kom på neste plassen. Vi gratulerer. Komplett resultatliste finner dere på klubbsidene. Kjempegode snitter med tilhørende drikke ble servert nå vi hadde spilt ca halve turneringen. Premiering for sesongen 2017-2018 ble også gjennomført. Alle turneringsvinnerne ble premiert, samt de som kom på sisteplass også kalt trøsteplass, og diplomer ble utdelt til alle disse. De som hadde vært til stede på alle spillekveldene ble også gitt en oppmerksomhet. I tillegg ble det pengepremier til 40 spillere, basert på alle resultatene gjennom hele sesongen. Kort sagt, et flott arrangement og en stilig markering av sesongen 2017-2018. Vi gjøre oppmerksom på at det fortsatt er to spillekvelder igjen av sesongen. .

Vårturnering 2018 sammenlagt 7 av 7 kvelder

 1. m staven   - G Bratsvedal                            413,8

2. E Grønnesby  - R Hansen                             410,3

3. B Larsen / K Lassemo  - H Enoksen             400,5

4. A Hopstad  -  T Hansen                                 347,7

5. S Aune      -   B A Molvik                               339,5

6. P O Størvoll -  O Molvik                                 335,4

7. A Kirkreit  - K Utvik                                        330,7

8. B H Bratreit  - Å Roli                                      327,8

9. J O Molvik - A B Stamnli                               268,9

10. E A Frydenlund - R Tørring                        268,9