Avansert søk


Generalforsamlingsbridge - Arne og Bjørn vant.

Turneringen etter generalforsamlingen samlet sju og et halvt bord. Vant gjorde Arne og Bjørn med 59,38 %, knapt foran Jan Olav og Ivar med 59,13 %, og med Kjell Rune og Harald på tredje med 55,95 %.

Fullstendig resultatliste og spill finner du HER

Generalforsamlingen 2018

Årsmøtet samlet i overkant av 20 medlemmer hvilket er ca halvparten. Kort oppsummert har klubben i følge de frammøtte vært drevet på en god måte. Økonomien er god, selv om det kanskje kan være noen mørke skyer i årene framover både hva gjelder inntekter og kostnader. Protokollen fra årsmøtet vil bli lagt ut på siden her så snart den er kontrollert og underskrevet.

Det nye styret i klubben er som følger:

Leder: Jon Richardsen, Nestleder: Bjørn Sundeng, Kasserer: Anniken Bremer Hansen, Sekretær: Steinar Kristensen, Styremedlem Steinar Nordli.

Ny revisor er Kjell Rune Aase.

Arne Stenersen trådte ut av styret etter en mannssalder i ulike verv. En stor takk til ham for innsatsen! Bjørn trådte av som leder etter 20 år i det vervet. En like stor takk til ham for den prisverdige innsatsen, selv om han fortsetter i styret i annen funksjon. Ny leder er litt redd for at jobben blir litt som å hoppe etter Wirkola.

Etter møtet ble det selvfølgelig spilt en liten turnering - Se eget nyhetsoppslag.

 

Ingen Engerdals-suksess i KM Par

Det ble dessverre ingen suksess for våre i årets KM Par. Beste Engerdals-par ble Kjetil og Sigurd på en 5. plass. Trond Magne Aasheim og Jon Sagbakken vant sitt andre KM-gull sammen.

Resultater finner du HER.

Normalt spiller man agressivt ut, men Trons Magne fant et annet heldig utspill i dette spillet, og kunne dermed innkassere en ren topp mot nettopp Kjetil og Sigurd. Det kan nok hende de sindige tryslingene følte det urettferdig etterpå...

Uten innblanding kommer Kjetil og Sigurd i ØV i 3NT, V som spillefører. Spar er ikke nevnt, og normalt kommer vel liten spar ut fra nord. Dermed rusler 3NT hjem med både 10 og 11 stikk, relativt greit.

Trond Magne så faren i å gi bort stikk på spar-konge, og satset heller på å finne makkeren sin. Med få innkomster i nord er det ofte god strategi å tenke at det er syds hånd som må etablere motspillstikk. Trond Magne spilte ut liten kløver.

Inne på esset kommer tre ganger hjerter til Jons ess i syd. Rutervrien slippes til knekten, og ny ruter tilbake til Vs dame. Nå kommer spar til lav kutt og knekten hos syd, og nå var det ute å kjøre og én bet!

Det kaller jeg et ran!


Sigbjørn og Kjell-Tore vant Klubbmesterskapet 2018

Sluttresultat her

Sigbjørn og Kjell-Tore vant 6.kveld(Simultan) 7.mars

 

Resultat landssimultan her

 

Terje og Robert vant 5.kveld  28.februar

Tor Bjørn og Harald vant 4.kveld 21.februar

Tor Bjørn og Harald vant 3.kveld (simultan)  14.februar

 

Landsresultat Simultan her

 

Jan M og Rune vant 2.kveld 7.februar

Leif og Helge vant 1.kveld 31.januar 

Klubbmesterskapet 2018 - sammenlagt

Gratulerer til Erik og BB! 1. Eliassen – Leinan 406,81 2. Larsen – Skimmeland – Reve 393,53 3. Lauvsnes – Magne – Lindstrøm 389,42 4. Muri – Ofstad 387,31 5. Fjælberg – Birkeland – Bang 383,47 6. Sunde – Kristiansen – Haug 373,33 7. Tørkli – Aasen – Pedersen 372,20 8. Andreassen – Holen – Haagensen 371,16 9. Ramsvik – Sanne 370,49 10. Hauge – Herland 367,24

Betaling KM Lag

  Kasserer i bridgekretsen ønsker å minne om at betaling for spillingen må inn på konto innen neste helg. Prisen er 1400,- kr. pr. lag i A-pulja, og 1200,- kr. i B-pulja. Kontonummer til kretsen er 4425 06 04758.

Trond Olsen og Fritz Johnsen vant spillekvelden på Myre 06.03.18.

Trond Olsen(bildet) og Fritz Johnsen vant 5. spillekveld av klubbmesterskapet 2018 som ble spilt på Myre 06.03.18. På plassene bak kom parene Hammer - Fredriksen og Pettersen - Nilsen.

Sammenlagt etter 5 av 10 spillekvelder leder paret Åsen - Johnsen foran parene Pettersen - Nilsen og Melkeraaen - Berg.

Halden mesterskapet

Det ble jevnt i årets halden mesterskap.
Det legste strået var det Arild Edqist og makker Øystein moræus som trakk. de spillte inn 168.8%
BK Tempo gratulerer.

på 2.plass kom Per Alf Brathen ogJan Olof Granstedt med 166.4%
tett etterfulgt avGeir Kvarsvik og Kjell aspestrand med 163.3%