Avansert søk


Gull i junior-nordisk til Johnsen-Sætre!

I junior-nordisk for par i Varberg, Sverige (U-16), ble det gull til norske Christian Johnsen og Magnus Sætre etter en knallspurt.

Her er resultatlisten:

Stolte nordiske mestre, Magnus Sætre og Christian Johnsen!

 

Ungdomsmot og dyktighet

Denne artikkelen kom i Knøkten, desember 1999, og denne gangen er jeg ikke i tvil om at Arne Nordseth er i pennen. Så kan du jo selv gjette på hvem som er hovedpersonen i eposet.

"Dette handler om en av klubbens yngre spillere. Han ble født på en haug langt vest i kommunen. Han gråt nok mye da han fikk se stedet han skulle vokse opp. Men han lo godt da faren ristet noen kroner ut av sparegrisen sin og sendte gutten på bridgekurs."

Mere stoff fra "Knøkten"

Under fanen "Knøkten" finner dere artikler fra den gamle klubbavisa vår. Denne gangen kan du lese om hvordan en fordums ungdom i overmot skremmer motparten fra skanse til skanse for til slutt å hudflå dem i 7NT som eneste betende kontrakt.

Vi har sålangt god påmelding til Femund Bridgefestival og er halvveis i målsettinga vår. Det betyr at det snøres inn: Det er bare å melde seg på!

03.04 spiller vi vanlig klubbkveld. Handicap-turneringa vår har utgått til fordel for innkjøring av de nye maskinene våre. Deretter blir det simultan, poenghøsten og simultan igjen de tre siste tirsdagene før sceneskifte til sommerbridge i Sundet.

Med bare veier og lyse kvelder inviterer vi alle spillere til hyggelig spilling i Heggeriset Samfunnshus de neste fire tirsdagene!

 

2016