Avansert søk


Spring Nationals er i gang i Philadelhia

Det amerikanske vårmesterskapet (Spring Nationals) har startet i Philadelphia, som vanlig med en del nordmenn på startstreken. Den første hovedturneringen er KAY PLATINUM PAIRS hvor kvalfiseringen er avviklet. Greit videre til semifinalen gikk Boye Brogeland-Espen Lindqvist (14.plass), Allan Livgård-Terje Aa (16), Tor Evind Grude sammen med amerikanske Thomas Carmichael (26) og Tor Helness som spiller med Aaron Slverstein (USA) i denne parturneringen (43). I morgen er det semifinale. 

Vi kommer selvsagt tilbake med flere oppdateringer, resultater og spill fra USA. Mesterskapssiden med all informasjon, resultater og bulletiner finner du her. 

 

B+M

www.bridgeplusserver.com

Brukernavn: Din mailadresse (som du er registrert med i NBF)

Passord: bridge (gjelder dere alle)

 

I lenken over finner du innloggingsiden til Bridge+More. Her har alle spillere egen profil, og dette er inngangsporten for den som ønsker å gå inn i enkeltspill og hvordan korta be spilt ved de ulike borda. Dette er en glimrende mulighet for alle som ønsker å forbedre sitt spill; her kan du kort for kort se hvordan andre har gjort det. Her kan du også finne ditt eget privatregnskap. Vi har også anledning til å trykke inn meldeforløpet underveis i spillet, noe som kan være vel så interessant.

Vi oppfordrer dere alle til å ta en titt på brukerprofilen din, og gjøre deg kjent med de funksjonene som er der inne. Hvis ønskelig kan vi være behjelpelige på en tirsdagskveld for å gi deg en enkel innføring.

Engerdal BK spiller nå med Bridge+More!

Det er gledelig å nå endelig kunne annonsere at Engerdal BK kan tilby spilling med det siste innen bridge-teknologi: Bridge+More.

Dette er kortgiver-maskiner som står ved bordene, og som dublerer spill mens vi spiller. Det følger med tablets (små smart-skjermer) der vi registrerer resultater fra hvert spill, og der vi også kan registrere meldeforløp. Alt dette er koblet til en server som samordner resultatene.