Avansert søk


Juleturneringen 2017 av btl

Det var 6 1/2 bord og det ble spilt 12 runder av 4 spill totalt 48 spill og vinner ble John Arthur - Grunde med 62,5% på 2 plass fulgte Per Egil - Tor med 58,86% og på 3 plass kom Espen - Petter med 58,64% vi gratulerer med plass på pallen og takker alle for en flott turnering og ønsker alle et godt nytt år og vi starter opp med en ny turnering på tirsdag 2/1 og går over 7 kvelder med 2 stryk

Julecup i Drammen = Romjulsbridge på Konnerud

10 Askerspillere tok veien til Konnerud 4. juledag. Det er jo nesten blitt en tradisjon at vi møtes der. God stemning. Kaffe, pølser og vafler for de som trengte litt ekstra energi gjennom den 8 timer lange turneringen med i alt 54 spill. Vi blir flere fra Asker hvert år. 

Underveis var det spennende. Allerede etter 3. runde tok Svein Magne Granheim og Audun Follestad ledelsen og beholdt den i 5. runde også. De falt litt ned, men de siste rundene lå de mest på 2. og 3. plass. Dessverre holdt det ikke til siste runde, og de endte på 5. plass.

Roger Olafsen hadde med seg makker fra Konnerud bridgeklubb. De endte på 8. plass, mens Bjørg Kjølner og Zoja Milvang tok 9. plassen.

Hele resultatlisten kan du se her:

http://www.bridgekrets.no/result/view/0726/2017-12-28?node=63056 

Her  Sverre Nordset og Roger      og    Audun og Svein Magne                     

 

Torstein og Arnfinn vant Julecupen

Torstein Kofoed , Fauske og Arnfinn Johansen, Rognan vant  Julecupen

I B Klassen vant

EllenBlakstad og Rita Losnedal, Hjerter Fire

Fullstendig resultatliste se  Bodø Bridgeklubb > resultater.

Terminliste - Våren 2018

Terminliste for våren er lagt ut. Vi starter med klubbmesterskapet allerede torsdag 4. januar. Denne turneringen vil bli scoret på "gammel" måte; dvs tremanns-par. Beste 7 av 10 kvelder teller i sammendraget.