Avansert søk


Sommerbridge 4. kveld

 Kun 6 par møtte opp til sommerbridgens fjerde kveld. Dette til tross for temperatur ned mot frysepunktet og kaskader med regn rundt veggene. Soleklar seier gikk til Per Mælen og Per Haltbrekken, mens andre og siste premie gikk til Svein Ingar Sæther - Tore Berg.

Kun 6 spillere har 4 kvelder så langt. Per Mælen har tatt ledelsen foran Arnfinn Bolland og Svein Ingar Sæther. Hele lista finner du under "les mer"

Ny nyhetsartikkel


 Hei.

Jeg er blitt fortalt at en del spillere ikke spiller sommerbridge pga at vi spiller med Handikap.  Ingen har fortalt meg hvorfor de er i mot HK og det er litt dumt.  Jeg ønsker å orientere om konsekvensen av HK turneringer.

Klubbpoeng/kretspoeng blir skrevet ut etter resultatliste uten HK, i tillegg får de som kommer opp i toppen pga HK klubbpoeng etter halv skala, altså ingen negative konsekvenser for noen.

HK varierer etter hvor godt et par er sammenlignet med de andre den kvelden. Som eks har  Inge Beate og Johan hatt henholdsvis pr. kveld -12,9 andre kveld -8,4 tredje kveld -4,9 poeng

De 3 første kveldene har vinneren vært den samme uansett HK eller ikke.  Første kveld var resultatlisten nesten identisk, 2. kveld hadde 2. plassen vært delt, ett A-par datt ned 3 plasser, ellers mye likt.  3. kveld rykket ett B-par opp 3 plasser til 2. plass pga HK.  Altså ingen tapte noen pengepremier.

 

Altså, spiller du dårlig kommer du litt ned på lista, spiller du godt vinner du. Akkurat som ellers.  Når dere ser på resultatlisten så trykkl å¨den blå teksten HTML så ser dere hva HK pr par utgjør.
 

Håper noen kan  kontakte meg for å fortelle hvorfor de er i mot HK.  Når man prøver noe nytt må også de som er i mot si i fra, kan være at det ikke er så gæli som man tror.

 Hvorfor skal vi spille med HK lurer sikkert mange på.  Jo for at jeg unner B-spillere å ha en sjanse til å få middels og kanskje få en kveld på pallen.  Når det kun er ei pulje så er de like viktig som A-spillere.  Om vi kun skal ha opplegg hvor A-spillere i realiteten kan vinne, så kan vi sitte å spille 3 bord med bare A-spillere, og det er det ingen av oss som ønsker.

 

Ses på torsdag.

Per

Pål Jensen vant Vår 2

 Vår 2 ble spilt over 5 kvelder med 5 tellende. Sluttresultat:

1. Pål Jensen       242,2

2. Svenn Hugo Sivertsen 228,0

3. Johnny Larsen           223,1

4. Ingebrigt Jenssen      218,7

5. Øyvind Rokstad       215,0

6. Berit Rubach        213,4

7. Øivind Fossli         200,2

 

Sommerbridge 2. 5 juni

Gratulerer med seieren til Jan Erik og Olav foran Torstein og Liv

5 kveld av Sommerbridgen

 8 par stilte til kamp 5 kveld av Sommerbridgen og den ble vunnet av Jan Seljeseth og Runar Sollie (bildet) med +17 og 60,1%

2 plassen gikk til Hans Balteskard og Svein Arne Tollefsen med +14 og 58,3%

Og 3 plassen stakk søstrene sisters Wibeke Andersen og Stine Elstad av med med +5 og 53%

 

Gratulerer så masse alle sammen 

Fyldig dekning av EM

Det vil som tidligere nevnt bli god dekning på internett fra Europamesterskapet for klubblag som starter i Ostende i dag, 6.juni.

Vi har nevnt NBF sin mesterskapsblogg som vil bli skrevet av Kristian B. Ellingsen og Christian Bakke. Dessuten vil det her i min blogg blir noen rapporter, og hvis en av de norske spillerne, Nils Kåre Kvangraven får tid blir det helt sikkert stoff også i bloggen hans.

Redaktør av Bridge i Norge, Boye Brogeland er også spiller i EM, men likevel vil det bli rapporter på magasinets web side, i en egen mesterskapsblogg som antagelig (?) blir skrevet av Boyes ektefelle Tonje som denne gangen ikke er med som spiller for det norske damelandslaget. 

Det blir selvsagt også interessant å følge mesterskapet på BBO hvor mange kamper fra hver runde vil bli direkte overført. Allerede i første runde ida (start kl. 10.00) blir Norge sin kamp overført, da mot Hellas som også var motstanderlaget i EM-finalen i fjor. Norges suksessrike lag fra den turneringen er endret, mens grekerne spiller med samme lag som tok sølv i EM. 

Det skal spilles fire kamper i OPEN i dag. Foruten åpningskampen mot Hellas skal Norge opp mot Estland, Tyrkia og Romania. De andre dagens spilles det normalt tre kamper før mesterskapene avsluttes lørdag 16.juni.

Kun den åpne klassen starter nasjons/lagmesterskapet i dag, og samtidig med det spilles Women's Pairs og Senior's Pairs som går over fire dager før lagmesterskapene i de to klassene starter på søndag. Færre lag skal spille i de to klassene (23 og 22) enn i Open hvor det deltar 34 nasjoner.

Den offisielle EM-siden finner du her.

Så følg med og støtt de norske lagene!

Tipp de norske plasseringene i EM!

Du kan være med i kampen om fine premier ved å tippe hvilke plasseringer de norske lagene får i årets EM.

For å delta i konkurransen må du levere dine tips før mesterskapets fjerde kamp starter onsdag 6.juni klokka 18.40.

Svarene kan postes i dette Facebook-innlegget eller i kommentarfeltet under.

Du tipper slik: 3-2-1 (åpent lag - damer - veteran)

Dvs. Du tipper 3. plass til åpent lag, 2. plass til damene og 1.plass til veteranene.

Premier
Alle som har 3 rette er med i trekningen av et Gullkort til bruk under årets festival.

Gullkort=Ubegrenset antall åpne festivalpar, festivalhandikap (énsesjonsturneringer) og kveldskosen.
Verdi:1500,-

Alle som deltar er med i trekningen av et Sølvkort til bruk under festivalen.
Sølvkort= 6 åpne festivalpar, festivalhandikap ( og ubegrenset antall kveldsturneringer.
Verdi:750,-

Utfordre gjerne bridgemakkerne dine til å være med!