Advanced search


10 juli sommerbridge 7

Gratulerer med seieren til Olav og Jan Erik foran Torstein og Liv

Ny nyhetsartikkel

26 juni spilte vi en enkeltkveld med deltakelse av 6 par. Gro og Håvard vant. Knut B og Jerry ble nr 2 og Arne og Ronny ble nr 3. Vi gratulerer

Ny nyhetsartikkel

3 juli spilte vi en enkeltkveld med deltakelse av 8 par. Ronny og Arne vant. Åse og Helge ble nr 2 og Tove Mette og Reidar ble nr 3. Vi gratulerer.

Ny nyhetsartikkel

10 juli spilte vi en enkeltkveld med deltakelse av 9 par. Karl Olav og Even vant. Siri og Helge ble nr 2 og Tove Mette og Reidar ble nr 3. Vi gratulerer.

Kjell Ruud-Hansen er død

Vi fikk i dag den triste meldingen at klubbens eldste medlem Kjell Ruud-Hansen døde i dag. Han ble 87 år gammel. Kjell Ruud-Hansen har vært medlem av Lørenskog bridgeklubb i mer enn 50 år, helt siden Grønlia BK hvor han tidligere var medlem, ble slått sammen med Lørenskog. Kjell var en godt over gjennomsnittet god bridgespiller. Han var kanskje ikke så opptatt av å bruke mange og kompliserte meldesystemer og konvensjoner. (Det enkle er ofte det beste.) Han var imidlertid en glimrende kortfører, både i motspill og når han selv var spillefører. Det er nok mange som opp gjennom årene har fått erfare dette, og måttet registrere at «det igjen ble minus på spillet». Kjells ferdigheter ved bridgebordet har brakt ham mange triumfer. Han har sikret seg fire klubbmesterskap, og han har tatt to kretsmesterskap for par. Han har også kvalifisert seg for NM-finalen for par hele sju ganger, siste gang så seint som i 2008. Han har vært premiert i disse finalene flere ganger. Han er også premiert i NM-finalen for veteraner. Kjell har også engasjert seg på den administrative siden i bridgemiljøet. Han har hatt verv som kasserer/forretningsfører og som revisor både i klubben og på kretsnivå. Det er ingen tvil om at Kjell var en lidenskapelig kortspiller og at bridgen har vært en viktig del av hans liv. Han holdt ut på klubbkveldene så lenge han maktet, og det var nok svært tungt for ham at han måtte gi seg ved årsskiftet da helsa plutselig ble vesentlig dårligere. Kjell var en likandes kar som vi kommer til å savne både ved bridgebordet og ellers. Vi lyser fred over hans minne.

FinnMakker

Som i fjor bruker bridgefestivalen Finn makker for å koble sammen de som ikke bringer med seg sin favorittmakker til Drammen, eller ønsker litt avveksling fra han/henne. 
Atter engang må vi sende en stor takk til Halvor Dahl som har laget denne flotte funksjonen.

Hvordan bruke Finn makker?

For å kunne bruke Finn makker må du registrere deg på siden. Etter det er gjort er det ikke helt inituitivt hvordan du søker etter makker/lagkamerater, men vi skal forsøke å forklare det kort her:

  • Trykk på "Turneringskalender" hvor du finner alle turneringene på Bridgefestivalen 2018.
  • Huk av under "Følg" for alle de turneringene du er interessert i makker/lagkamerater
  • Dersom du nå aktivt ønsker å søke etter makker trykker du på "Finn makker". Her skal nå alle de turneringene du følger komme opp, og du kan trykke på knappen "Finn makker" for å sette deg som søker.
  • Dersom du bare ønsker å se andre som søker makker til samme turnering(er) kan du trykke på "Spillere som søker makker" og få opp en liste. Her kan du sende de melding direkte fra systemet.

Allerede er det spillere som søker etter makkere til ulike turneringer, så vi håper alle kan finne seg en makker! Administrasjonen i NBF får også beskjed hver gang noen søker makker, så vi vil gjøre vårt beste for å koble personer sammen. Vi sees i Drammen! 

Ny nyhetsartikkel

 En ny konstellasjon har slått til, vi gratulerer Dag Mangset og Tron Skiaker. Nå er det spilt 8 sommerbridgkvelder, hvorav 7 skal være tellende ved sluttoppgjøret. Se sammenlagtresultatne under les mer...(Jeg har ikke strøket noen kvelder ennå).